Handsome inseamna in primul rand IDEI. Idei pentru a creste un brand, un produs, un serviciu sau o companie. De aici pleaca totul. Facem doar doua lucruri importante: 1.concepem idei si 2. le punem in practica, pentru a produce rezultate. Enumerarea de alaturi reprezinta competentele noastre si sunt parti din cele doua activitati de baza:
1. CREATIE: branding (identitate de companie, packaging, design grafic, design web), publicitate ( TV, radio, presa, outdoor, BTL, new media). 2. STRATEGIE: strategie de comunicare globala, strategie de branding, strategie de publicitate 3. PRODUCTIE: print, outdoor, productie audio-video, publicitate la locul de vanzare, decorare spatii, materiale promotionale 4. MEDIA: strategie de media, planning, media buying si monitorizare media 5. WEB: dezvoltare website-uri corporative, website-uri de produs, solutii e-commerce, portaluri web 6. BTL & PR: promotii, marketing direct, campanii neconventionale, evenimente, PR
Referitor la competentele personale, ne completam ca sa formam o adevarata echipa. Printre noi sunt oameni de strategie cu peste 10 ani in domeniul publicitatii, designeri si dezvoltatori web renumiti dar toti impartasim aceeasi pasiune: crearea de idei si transpunerea lor in practica, pentru a creea experiente care vand, care creaza rezultate pentru client.