Lasam pe altii sa vorbeasca despre noi.
Ce spun clientii despre noi? Ca suntem prima agentie din Arad, specializata in creatie. Intradevar, asa este. Compania a fost infiintata la inceputul anilor 2000 si este prima agentie de publicitate, organizata atunci ca si shop de creatie. Mai tarziu, am intrat in domeniul publicitatii full service, unde activam si astazi. Ne-am dorit asta pentru a ne pune in practica ideile, cu propriile maini. Ne-am castigat reputatia ca fiind cea mai creativa agentie locala. O spun clientii nostri. E mai mult decat o onoare sa fim in acest top si promitem sa ne pastram locul castigat. Unii clienti ne spun ca suntem "scumpi", altii ne fac observatii ca "ne vindem prea ieftin" pentru ceea ce facem.
Dar majoritatea din cei care au lucrat cu noi, ne spun ca suntem exact unde trebuie sa fim. Multi clienti spun ca ne apreciaza foarte mult pentru ceea ce facem iar altii ar vrea sa facem mai mult. La primii le multumim si ii asiguram de acelasi nivel al serviciilor iar celorlalti le spunem ca anul 2010 este anul in care turam puternic motoarele si trecem in alta treapta de viteza. Ce spun partenerii si colaboratorii nostri despre noi? Unii colaboratori au scris in presa despre campaniile noastre, despre modul in care am reusit sa inovam si sa dezvoltam publicitatea in zona in care activam. Alti colaboratori ne-au laudat pentru ideile in outdoor sau in print.
Ni se pun adesea intrebari legate de cum reusim sa facem lucrurile asa cum le facem, pe o piata atat de complexa. Le raspundem printr-un singur cuvant: PASIUNE. Fara pasiune, nu poti sa faci nici macar o cafea. Pentru ca nu va avea gust. Ce spunem noi despre noi? Nu ne promovam ca fiind diferiti, asa cum o spun majoritatea celor care lucreaza in acest domeniu. A fi diferit nu inseamna neaparat ca esti diferit. Cand toti sunt diferiti, toti pot fi de fapt la fel. In plus, a fi diferit nu inseamna neaparat a fi eficient sau a avea succes. Noi credem ca suntem interesanti. A fi interesant inseamna mult mai mult. Oamenii cauta si sunt atrasi de lucrurile interesante din viata lor. Traim intr-un secol al INTERESANTULUI si folosim acest concept in lucrarile noastre.